Ett tips!

Har fått tips om en trevlig sida, där man kan få mycket inspiration. Det är sida om olika husbloggar. Gå gärna in på Vi Bygger Hus och titta.
Rösta gärna på vår sida oxå då.....

I morgon far U till tomten för att dels hyra takpannetransportören men även dra upp husvagnen han lånat av sin syster och ja iordningställa och förbereda inför lördag morgon då de sätter fart ed att lägga takpnannorna.
Några tappra och vänliga själar har redan talat om att de kommer och hjälper till, vi är verkligen tacksamma och glada för det, stort tack i förväg till er alla!
Barnen är friska igen, bara Timea som har en hemsk hosta men febern är nu borta och hon är pigg som bara den, så inte fick jag plugga något idag.
Småkillarna var till förskolan och fick leka av sig, skönt för dem.
Nu är det bestämt, det blir en ny vagn, en P&T som vi ska köpa från England, men nåste bara bestämma oss för vilken färg först, svårt. Skriver mer om detta delikata problemet i min vanliga blogg istället.

Foton och rapport från helgen kommer så håll utkik.

Ett tips är att man kan bli medlem på Bloggkoll.com och sen lägga till de bloggar man följer och då behöver man bar gå in där och logga in sig så får man direkt veta om ens favvo bloggar uppdaterats med nya inlägg, superbra!
Jag har en liten länk i vänster sida på vår blogg, "Följ bloggen" då kommer man till bloggkoll
Längst ner i vänster sida finns oxå en Orange symbol, för att lägga till denna blogg till feeds.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0