Altaninspiration

När våren kommer börjar också lusten att förnya ute på altanen komma.
Här kommer lite inspiration från Jotex
Om ni vill rösta på mitt bidrag så klicka här-->
http://www.jotexkampanj.com/sv/entry.php?object=1168

Nu är våren här!

Njuter av solen och värmen men måste ändå få titta lite bakåt och känner en så stor tacksamhet och glädje för den underbara vintersäsong vi haft i vår familj.

Den här vintern var vår första vintercamping och det kommer bli fler för det har gått långt bättre än förväntat.

Vi har haft en säsongsplats i Kläppen och valde att köpa en sk Spikestuga eller förstuga att docka ihop vår husvagn med. Det gjorde att vi hade ett helt extra rum med en skön soffa som även är bäddbar för 2 personer och en praktisk hall att hänga vinterkläder och förvara alla pjäxor och hjälmar.

Här har vi tillbringat alla lediga dagar och lov, vi har kunnat vara tillsammans, varit ute hela dagarna och åkt skidor.
Jag som började åka utför så sent som slutet av förra året har med vilja, träning och glädje utvecklats från att knappt våga åka utför en barnbacke till att ta mig nedför blåa backar och åka ankarliften själv 😊👍
Att våga, att utmana sig själv, att vilja, att inte ge upp - det har både fått mig att växa, utvecklas och gett mig sån glädje!
Men också glädjen av att få vara tillsammans med sin familj, att få dela upplevelser med barnen, att se dem utvecklas och deras glädje över att få lära sig nya saker, uppleva naturen💗💕
Ja, jag känner mig rik, har fyllt på min energinivå och kunnat leva lite mer här och nu i vår annars så otroligt stressiga vardag.

Timea flyger högt i Kläppens tävling Blue Line Session

Isac som gör grymma frontflip i höga hoppen i Snow Park

Lovelia som nu också åker i Stora Snow Parken och tom. hoppar i de röda hoppen!

Fhilip som haft en grym säsong och vann hela Blue Park tävlingen denna säsong 🏆👏👏👏 
Stort Grattis!

Som extra bonus har vi fått så fina nya vänner som berikar vårt liv och i mötet med andra människor, det är då man växer, när man har fina underbara vänner 💗💕

Jag som alltid avskytt vintern tidigare, har lärt mig älska vintern och snö❄️ och skidåkning🎿 och längtar redan till nästa säsong!

Jag älskar verkligen vårt liv och är så tacksam för allt!

Nu ser vi fram emot våren och den underbara sommaren!
Snart blir det Böda Sand och vårt älskade Öland☀️Bloggen

Vet faktiskt inte hur många läsare som stannat efter min bloggtorka.
Men blogglusten har återkommit och nu undrar jag så klart vad du som bloggläsare tycker är rligt att läsa om på min blogg.....
Lämna gärna en kommentar
 
Nu börjar det bli vår och då kommer alltid den där känslan av att vilja ut och resa. Att åka till Stockholm är för mig lika med vår och sommar, bo på något mysigt hotell, strosa runt i det vackra Stockholm, äta på någon mysig resturang.  Med Stockholmspaketet får man ut maximalt för pengarna, här ingår både hotell, upplevelser man vill göra och dessutom resorna med lokaltrafik, smidigt och enkelt och mycket prisvärt.
 

CADEM Melodifestivalen Island

 

 

Foto: jurovision.wordpress.com

Tänk att min lilla dotter varit med på Melodifestivalen, på Island! Dessutom fick jag möjligheten att komma dit och se det live! Island till att börja med är ett land jag kommer åka tillbaks till igen, wow, vilket underbart och helt fantastiskt och spännande land. Så otroligt vackert!

CADEM består av Daniel Oliver som är Islänning men bor i Sverige sen några år tillbaks, min dotter Emelie som tidigare varit med i gruppen Lucky Twice och Caroline från Stockholm.

 

CADEM gjorde ett helt fantastiskt framträdande och man fick verkligen en ABBA-feeling av deras underbara karisma och glädje de har på scenen. Älskar dessutom deras låt Fly som är en härlig glad poplåt som känns som en modern Alcazarlåt i bästa popdiscostil.

 

Jag hoppas verkligen vi får höra och se mer av bästa CADEM i framtiden även här i Sverige!

Lyssna och se CADEM här: 

 

RSS 2.0