Me&i mamma


Ja, jag är verkligen en Me&i mamma!
Jag älskar dessa fantastiska kläder!
Redan hösten 2004 när Suanne & helen släppte sin första kollektion köpte jag mina första plagg till mina barn och var från första stund helt såld på deras fantastiska kläder!!

Hösten 2008 så började jag äntligen sälja dessa fantastiska kläder och det är ett val jag aldrig ångrat - jag får tacka min bästa vän Sofia som aldrig slutade tjata på mig att börja sälja.
Idag är jag både säljare och säljcoach för dessa fina kläder.

Jag har det bästa jobb man kan ha!
Att få träffa så många nya härliga människor, deras fina barn, å sen få visa dem dessa fantastiska kläder! 

Att sen få förmånen att coacha andra säljare både nya och gamla är oerhört givande.

 Mina älskade småflickor Timea & Lovelia i Medaljong från VT 2010

Mina ljuvliga ungar älskar verkligen också me&i och ser direkt när det är me&i kläder i en tidning, på ett annat barn på stan osv.

När nya kollektionen kommer hem så är alla barnen alltid med och packar upp kläderna, de provar och vi fotar kläderna på så de får se sig själva sen i datorn - ja det är en rolig stund.
Att Timea verkligen tycker det är superskoj går inte att ta miste på, se alla härliga me&i foton nedan.

   
Timea i Cecilia Blankens plaggen   Timea i Crowntunic

  
Timea i Dragonfly och sen i Dotty Angel med söta vingar bak

   

  
Isac i T-rex        Isac i Dino          Timea i Dotty Angel
   

  

   
Lovelia i Dotty Angel   & Isac i T-rex igen


Finaste Fhilip i Motorcykel
Underbara Barn Mässan

Jag vill så gärna åka ner på den härliga mässan Underbara Barn Mässan.
Alla som känner mig vet att jag verkligen älskar barn och allt som hör därtill - även alla barnprylar, särskilt barnvagnar
En sån här mässa är för mig allt roligt under samma tak!

Så nu är jag med och tävlar om Gratisbiljetter till Mässan här:Jag tävlar också här:

DSC_0015

Emma-Lou tävlar ut två fribiljetter till mässan UnderBARA BARN, som innebär fritt inträde mellan 8-10 oktober (gäller 1 gång, valfri dag) 2010 på Stockholmsmässan i Älvsjö. 5 tävlande får dessutom rabatterad entrebiljett. Tävla du också, kika här: http://emmalou.myshowroom.se/vill-du-ga-pa-underbara-barn-massan-gratis/

Läs mer om mässan, klicka här.


Gör något konkret idag!

NEW YORK NEW YORK!!

En av mina finaste vänner, Linda Carlgren, har fått en aggressiv form av bröstcancer som även spritt sig till skelettet och levern.
Linda är en underbar och ödmjuk person som jag känner sen flera år tillbaka.

Linda skrev för ett tag sen i sin blogg om att hon drömmer om en resa till NewYork.
Jag kan bara hoppas och be om ett mirakel att Linda ska bli frisk men hoppet till att det verkligen ska bli så är inte så stort då jag vet att i de flesta fall så sker tyvärr inga mirakel.

Jag vill verkligen inte ta till mig hur sjuk min fina vän Linda faktiskt är för det gör så ont......
Jag har många gånger funderat och tänkt, vad JAG kan göra för just Linda. Visst har jag som många andra bidragit till hennes fina insamling till Cancerfonden, jättefint initiativ av Linda MEN jag vill verkligen göra något för henne och hennes familj i deras svåra tid de nu är mitt i.

Så läste jag i Ludmillas blogg där hon skriver om Lindas sjukdom och den insamling som hon startat som ska göra så att Linda kan åka till New York....  det är verkligen så rörande att läsa vad Ludmila skriver, jag citerar:

" Linda är en småbarnsmamma som har drabbats av en mycket aggressiv form av bröstcancer, inflammatorisk bröstcancer, för ett år sedan när hon var gravid med Erik. Man var tvungen att plocka ut Erik flera månader i förväg för att kunna påbörja behandlingen av Lindas cancer.

Så med ett barn på nyföddhetsintensiven i kuvös och så sig själv nyförlöst och med cancerdiagnos samtidigt som hon hade två barn hemma (varav en 18 månaders) skulle hon förhålla sig till sin nya situation.

Jag hittade Lindas blogg när jag fick min cancerdiagnos i december 2009. Vi fick våra cellgiftskurer samtidigt under vårterminen och peppade varandra över bloggar och mail. Hon slutade lite tidigare än jag. Men sen blev jag frisk. Linda däremot hon fick veta att smärtan i ryggen var metastaser som tillkommit under pågående behandling. Därefter har Linda även fått besked om ytterligare spridning. Medellivslängden för denna sjukdom är 2 år efter diagnos.

Linda har bloggat under hela tiden. Hon skriver positivt, beskrivande, engagerar sig i tävlingar och tipsar om olika saker. Linda kämpar mot cancern samtidigt som hon håller familjen igång. Hennes blogg pryds även av hennes fantastiska bilder. Linda är en mycket duktig fotograf.

Jag läser Lindas blogg i stort sett varje dag och kan känna igen mig i mycket av det hon skriver. Det är lätt att känna att man får kontakt, trots att man aldrig träffats IRL. Det är den enda blogg som jag just nu hinner följa ordentligt. Häromdagen läste jag följande:

En dröm vore att hinna åka till New York någon mer gång innan livet är slut. Tyvärr kommer det inte bli så. Jag kommer omöjligt hinna spara ihop pengar till detta eftersom det är lite svårt att få ekonomin att gå runt ändå när ens inkomst kommer från försäkringskassan, men drömma kan man ju alltid för det kostar ingenting!

I kommentarerna kan man läsa att läsare hoppas att Linda snart blir frisk så att hon kan åka. Men, Linda blir inte frisk. Än så länge skulle hon orka åka till New York, men om några månader gör hon nog inte det.

Jag tänker då att vi alla kanske kan hjälpas åt och samla in pengar så att Linda kan åka? RosaBandet-insamlingar och insamlingar till cancerfonden är jättebra, men det är sällan de kommer den specifikt drabbade personen till nytta. Tänk om vi gemensamt skulle kunna låta Linda göra en sista resa!

Jag har startat ett konto i Nordea (3039 22 45434) och har själv börjat med att sätta in 500 kr till Linda.

Om du vill hjälpa till får du gärna sätta in ett litet bidrag. Så många som vi är behövs inte någon stor summa av var och en.

Här finns möjligheten att göra något mycket konkret för en medmänniska"
slut citat från Ludmillas blogg

Jag vill förtränga att min kära vän är dödssjuk.
Jag vill inte att det ska vara sant.
Men det är tyvärr så.
Jag hoppas hon och hennes kära make kommer till NEW YORK tillsammans.
Jag ska göra en överföring nu. Vill du vara med?

(Tack Maria N att jag fick låna din grund till texten då jag själv saknar orden, så jag lånade bitvis hela din text, då du skriver exakt precis så som också jag känner)

Jag är en Me&i mamma

Är du också en me&i-mamma?

vill du läsa mer om Cecilia Blanskens samarbete med Me&i kan du läsa mer här

Husvisning

I måndags blev jag uppringd av vår trevliga säljare Roger på Myresjöhus
Han undrade om han fick visa vårt hus för en familj som skulle bygga ett lika hus som vårt.
Först fick jag panik, nej o nej, det går bara inte.
Jag jobbar jätte mycket just nu och hemmet är helt eftersatt.
Men sen tänkte jag äsch, det fixar väl jag.
Så med knappt 1 dags varsel så ........... voila, inte som när huset var nytt, men ingen behövde i alla fall kliva över leksaker, osv.

Vjuder hem er andra å en husvisning i miniatyr, då det alltid är skoj att se hur andra har det när de bott in sig och det blivit vardag även i ett nytt hus.

 Matplatsen

 Köket

 Vardagsrummet

När vi flyttade in hade vi från början vardagsrummet där matplatsen är och matplatsen där vardagsrummet är nu
Det saknas en Maskroslampa från IKEA ovanför vardagsrumsbordet, men den kommer......

 Matplatsen sedd från övervåningen

 Isacs rum

 Timeas rum

 Badrummet upp

 Fhilips rum

 Emelies rum

 Tvättstugan

 Badrum nere


 Vår hall nere, inte så snygg, öppen osv som jag vill ha den, men bara gilla läget, med en liten söt Sessa som måste ha sina egna leksaker någonstans hon med.
Ja, sen en grind i trappen kanske inte så trendigt och snyggt - men skulle aldrig förlåta mig själv om vår lilla älskling skulle ramla i trappen.

Ska förresten maila och höra med vår säljare om det går att stänga trappstegen, är det något jag ångrar så är det trappen.
Mitt bästa råd - stängda trappsteg, snyggt och bäst av allt, det blir inte lika dammigt under trappen.
Sen att göra en smart klädförvaring/dkrubb under trappen - ja, varför gjorde vi inte det när vi ändå höll på att bygga?

 vårt lilla kontor, har fått flytta upp, då vi behövde utrymmet i sovrummet till vår lilla Lovelia.

 baksidan

 Min duktiga man har även gjort snygga lådor som vi ska ha på altanen eller på framsidan, har inte bestämt platsen än.......Ja, det var liten husesyn.........

 

Nu ska det läggs nya plattor ute då vi inte kände oss nöjda med det vi lagt innan.
Först ett grundligt grundarbete men snart så..
Men den här gången kommer det bli SÅ fint, bilder kommer snart........

Nu måste jag jobba vidare under tiden lillfia sover middag.
Jag är säljare och säljcoach hos Me&i just idag har de släppt en ny kollektion med kläder för de mindre barnen i samarbete med Cecilia Blankens, helt otroligt fina kläder så nu ska här bokas nya träffar!

 


RSS 2.0